Születésnapi kaparós sorsjegy egyedi számmal és grafikával

5 999 Ft

Írd le, hogy mi legyen a NYEREMÉNY szövege, a kaparós felület alatt!
Product total
Options total
Grand total

Leírás

Születésnapi kaparós sorsjegy egyedi nyeremény mezővel, egyedi számmal és háttérrel. Igényeidhez és az ünnepelthez alakítva!
Szuper születésnapi témájú egyedi kaparós sorsjegy, ahol a nyeremény egy általad megfogalmazott szöveg, vagy valamilyen ajándék leleplezése lesz. Ezt mindig te adod meg nekünk, mi legyen a kiszemelted nyereménye. Egy csak neki legyártott kaparós sorsjegy, hogy szülinapján valami igazán különleges élményben lehessen része. A szelvényen 1-2-3 kaparóst tudsz elhelyezni, attól függően hogy mit fog rejteni a kaparós. Hosszabb szövegek alá 1 nagyobb vagy apróbb szövegek esetén 2-3 kisebb kaparós felületet teszünk. Az elrendezést és a grafikát előtte megbeszéljük, hogy szemre való és izgalmas lehessen a végeredmény! E-mailben felveszzük veled a kapcsolatot minden esetben! Bármilyen számmal elkészítjük, egyedi háttérrel is, ezt az ünnepelthez igazítjuk. Küldünk róla nyomdai terveket hogy láthasd és rábólinthass készítés előtt. :)
Lepd meg szerettedet egy maradandó, izgalmas ajándékkal!

***

Tökéletes személyre szabható egyedi ajándék lehet: születésnap | névnap | ballagás | esküvő | baba bejelentés | keresztszülő felkérés | tanú felkérés | koszorúslány felkérés | trollkodás, extrém különleges egyedi kiadásban. Ki tud ellenállni ennek a szuper ötletnek???
Bármilyen szövegezéssel kérhető, a fantáziád szab határt, bármilyen alkalomra fogadjuk a rendeléseket.
Ha többet rendelsz, a felkérők hátán grafitceruzával jelezzük, mi van a kaparós rész alatt, így tudod majd megkülönböztetni őket, és utána akár ki is radírozhatod.
Az ár 1 db termékre vonatkozik!

Leplezd le így meglepetéseidet, fedd fel ajándékaidat vagy titkaidat ezzel a szuper kaparós ajándékkal!
A kaparós sorsjegy kb A5 méretű.

Lepd meg szeretteidet bármilyen alkalomra. Erre biztosan nem számít, hogy egy nyertes kaparós sorsjegy lekaparása után, egy egyedi üzenet/ajándék van a kaparós felület alatt. Hiszen csak az Ő számára készül el, a Te egyedi kéréseid alapján.

Ha több darabot rendelsz, a hátoldalán ceruzával megjelöljük, melyik alatt mi van, így azt te bármikor kiradírozhatod!

Ajánljuk: születésnapra, kerek évfordulóra, névnapra, karácsonyra, élmény ajándékokhoz, pénz ajándékok stílusos átadásához, esküvői kreatív nászajándékhoz, ballagásra, diplomaosztóra, tanú és koszorúslány, valamint keresztszülő felkérésre, baba bejelentéshez, kollégáknak ajándékozások alkalmával, stb… Ez tényleg egy olyan meglepetés, amit bármilyen alkalomból ajándékozhatsz bárkinek.
Nincs se korhatár, se megkötések!
Kreatív ajándék, ha valami különlegessel rukkolnál elő. Ez a Születésnapi kaparós sorsjegy, valamint a kínálatunk további tagjai, mindig egy adu ász lesz a kezedben. Kínálatunk széles, számos grafikával, különböző kivitelekben kapható, hogy mindenkinek személyre szabott, hozzá illő ajándékot adhass át. Igény esetén egyedi elgondolásokat is megvalósítunk!!! Keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén. Ha szeretnél extra valósághű kaparós sorsjegyet ajándékozni, akkor klikk ide: Valósághű kaparós sorsjegyek 

Amennyiben más, egyedi, személyre szabható, feliratos ajándékot keresel, nézz szét másik webshopunkban a www.eskuvosziget.hu oldalon! Termékeinket bármilyen jeles eseményre szívesen elkészítjük!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Születésnapi kaparós sorsjegy egyedi számmal és grafikával” értékelése elsőként

Hasonló egyedi kaparós sorsjegyek